ערוץ איילה גאוגרפית ביוטיוב איילה גיאוגרפית בפייסבוק איילה גיאוגרפית באינסטגרם
03-943-6030
צור
קשר
המדריכים
שלנו
לוח
הרצאות
מדריכים
מספרים
טיולים לפי
נושא
טיולים לפי
מדינות
לוח
טיולים
אודותינו
About Us
איילה גיאוגרפית

שייט באיי הגלפגוס צפון מרכז ומערב

הספינה Galapagos Legend, עם קיבולת של עד 100 אורחים, מושלמת לדילוגים בין איי הגלפגוס השונים. הספינה בעלת ארבעה סיפונים ובכך מעניקה מגוון אזורי חברה נוחים מבלי לאבד את תחושת האינטימיות, תוך שאתם נהנים מברבקיו לילי, שיזוף בבריכה או שתייה קרה בבר. ארבעת הסיפונים, מלמעלה למטה, הם:סיפון הירח – ממנו ניתן לצפות בכוכבים וליהנות מארוחה במסעדה מהודרת.סיפון השמיים – בו תוכלו ליהנות משחייה בבריכה, מנוחה במרפסת השיזוף, משקה באחד הברים או לנסות את מזלכם באיתור דולפינים מעמדת התצפית.סיפון האדמה – כאן תמצאו לנוחותכם חדר כושר, ספרייה, ג'קוזי ופינת משחק לילדים.סיפון הים – תוכלו לבקר כאן באודיטוריום. כאן נמצאים גם שירותים חיוניים לספינה כדוגמת מרפאה או חדר ציוד השנורקלים.
בספינה 52 חדרים ממוזגים עם נוף לים ולאיים ועוד 3 חדרים פנימיים. למשפחות או לחברים המטיילים יחדיו ניתן להזמין חדרי טריפל או קוואד. 
1 סוויטת Legend עם מרפסת (33 מ"ר) – הסוויטה החדישה נמצאת בסיפן הירח ומציעה מרווח גדול כמו גם מרפסת פרטית גדולה במיוחד. מושלמת לזוגות אוהבים ולאוהבי החיים הטובים.17 סוויטות עם מרפסת (22 מ"ר בממוצע) – סוויטות עם מרפסת פרטית, הממוקמות בסיפון הירח וסיפון השמיים.24 סוויטות ג'וניור (15 מ"ר), 4 סוויטות ג'וניור פלוס (20 מ"ר) – ממוקמות בסיפון האדמה. כל סוויטה בעלת שני חלונות פנורמיים רחבים.3 קבינות סטנדרט (13 מ"ר) ו-7 קבינות סטנדרט פלוס (11 מ"ר) – ממוקמות בסיפון האדמה וסיפון הים. בקבינות הסטנדרט פלוס חלוני אשנב בעוד קבינות הסטנדרט הן פנימיות, אך מעט רחבות יותר.

מדי יום במהלך השייט יהיו 2 אפשרויות של גיחה לחופים ולאיים, אחת מדי בוקר ואחת מדי אחר צהריים. אלו יכללו בין היתר אפשרויות שנירקול, שחייה בחוף, קיאקים, סירות זכוכית, והליכות אל תוך האיים. כמובן, כל אלה כרוכים בהתבוננות מקרוב בחיי הבר הייחודיים לאיים אלה, שבחלקם הרחב אינם נרתעים מבני האדם. הגיחות מתאימות לכל גיל וכל גיחה מלווה במדריך ובמומחה לחי והצומח המקומיים. השייט מתבצע בין שני מסלולים, בני 8 ימים כל אחד. הראשון מבקר בחלק הדומי והמזרחי של האיים והשני בחלק הצפוני והמערבי של האיים.

 

 

מדוע לשוט עם איילה גאוגרפית באיי הגלפגוס?

שתי גיחות מדי יום – מדי יום יינתנו שני אפשרויות גיחה לאיים לפעילויות, אתרים וצפייה מקרוב בחיי הבר הייחודיים.

 

מסלול מקיף וממצה – המסלולים תוכננו בקפידה על מנת לאפשר למטיילים לצפות במגוון המקסימלי שניתן של חיות הבר והצמחייה הייחודיים. המסלולים מגוונים בין איים בעלי אופי שונה וכל אי מחדש בדרכו.

 

ספינה מפנקת – על הספינה תוכלו ליהנות מבריכת השחייה, חדר הכושר, או סתם מקוקטייל צונן בבר או מארוחה טובה באחת המסעדות. מספר המשתתפים בכל שייט מוגבל על מנת להטיח חוויה אינטימית הן בשייט והן בגיחות לאיים.

 

מתאים למשפחות – הגיחות לחוף מתאימות לילדים, שייהנו מהפעילויות השונות. בספינה פינת משחק לילדים, וניתן להזמין תאים בני שלושה או ארבעה מיטות בהן ילונו הילדים יחד עם ההורים.

 

  

סוג הטיול: שייט
........................................................  
דרגת קושי: 
קלה
........................................................  
קהל היעד: 
בודדים, זוגות, משפחות בוגרים
........................................................  
עונות מומלצות:  
כל השנה
Facebook Favorites

מסלול השייט באיי הגלאפגוס


 

 

יום 1 > האי בלטרה – האי סנטה קרוז

נחיתה בשדה התעופה שבאי בלטרה (Baltra). מפגש עם הנציג המקומי והעברה בנסיעה קצרה אל ספינתנו, Galapagos Legend. נפליג תחילה אל האי סנטה קרוז, אל חלקו הצפוני הנגיש רק מכיוון הים. ארבעה מינים של עצי נגרוב מצטופפים ויוצרים לגונה פנימית. במים הרגועים נראה את צבי הים שוחים ומוציאים את ראשם מהמים בעוד דגי בטאים שוחים מתחתם. נצפה בכרישונים לבן קצוות ישחו מתחת לסירה ובציפורים הרבות שפוקדות את הלגונה, כדוגמת שקנאים ואנפות.

 

יום 2 > האי חנובסה

הבוקר נגיע לאי חנובסה (Genovesa). נתפעל ממגוון בעלי החיים המשתמשים בסדקים שבצוקי הלבה כמקלט. נראה את ציפורי פתון אדום המקור מרחפים מעלינו ומושבה קטנה של דובי ים נחים ליד מקום עגינתנו. את ביקורנו באי נתחיל בטיפוס מדרגות העוברות בינות מושבות ציפורי סולה נזקה וסולה אדומת רגל. ברמה שלמעלה נראה את ציפורי היסעורון עפים לכל עבר, ואם יתמזל מזלנו נצליח גם ללכוד במבטינו ינשוף שדות. נחזור לספינתנו ונפליג לחוף חולי קטן. השביל היוצא מכאן יקיף לגונה ואז יטפס על גבעה. מכאן נשקיף על צוקי מפרץ דרווין בטרם נמשיך פנימה אל האי. בין היתר, נוכל לצפות לאורך הדרך במיני ציפורים רבים: שחפי זנב סנונית, שחפי לבה, אנפות לבה, אנפות לילה אמריקאית, פרגטה גדולה וסולה אדומת רגל.

 

יום 3 > האי סנטה קרוז, האי סנטה פה

נחזור לאי סנטה קרוז ונבקר בבוקר בגבעת הדרקון. ההליכה תתחיל בלגונה בה שוכנים ציפורי פלמינגו. בהמשך השביל יטפס על גבעת הדרקון, המשמשת כמרכז קינון חשוב לאיגואנה מצויצת ומהווה תצפית מצוינת על הסירות העוגנות והאיים השכנים. נחזור לספינתנו ונקיף את צדו הדרומי של האי אל האי סנטה פה. האי מציע חופים לבנים המוקפים במושבות אריות ים. נגיע לחוף "בנחיתה רטובה" ונחצה יער קקטוסים, המשמש בית לאיגואנות סנטה פה, הגדולות ביותר באיים. כמו כן, האי משמש בית לעקב גלפגוס ולנחש גלפגוס.

 

יום 4 > האי סנטה קרוז, האיון מוסקרה

נגיע שוב לצידו הצפוני של סנטה קרוז, הפעם לחוף המסתיר מאחוריו שתי בריכות טבעיות השוכנות ציפורי פלמינגו, ולצדן איגואנות נוהגות לנוח בחול החמים. החוף הוא אחד מאתרי הטלת הביצים החשובים של צבי הים. נראה גם את שרידי הדוברות ששקעו כאן לפני זמן רב, כאשר הצי האמריקאי הקים באזור בסיס בזמן מלחמת העולם השנייה. נמשיך אל האיון מוסקרה. זהו אי חולי ושטוח בעל מושבה גדולה של אריות ים. ניתן לראות באי גם אנפות ושחפי לבה.

 

יום 5 > האי סנטיאגו, האי רבידה

"בנחיתה רטובה", נגיע אל החוף אגס פורט בעל החול הוולקני שבאי סנטיאגו. צ'ארלס דארווין עצמו ביקר כאן ב-1835. חלקו הראשון של השביל הוא באפר וולקני וחלקו השני על אדמת בזלת סלעית. הנוף הלא שגרתי של האי הוא ביתם של אנפות לילה אמריקאית, וחיות ים כגון לובסטרים, כוכבי ים, איגואנות ימיות וסרטן סלעים אדום. ניתן לראות בקלות דובי ים שוחים במים הרדודים בין הבריכות הוולקניות. נמשיך לאי רבידה (Rabida), שחופיו ייחודיים בצבעם האדום כהה, עליהם מושבות של אריות ים, ושקנאים חומים פוקדים אותו בקיץ. נשוט בסירת דוגית לצד הצוקים לצפייה בקינון ציפורי הים.

 

יום 6 > האי איזבלה

"נחיתה רטובה" במפרץ אורבינה שבאי איזבלה, הגדול שבאיי הגלפגוס. על החוף הוולקני השחור ניתן למצוא בעונה את צבי הענק, איגואנות מצויצות וקורמורן גלפגוס הייחודי. לאחר הליכה קצרה נוכל לשנרקל ולשחות בין צבי ים, אריות ים ודגים טרופיים צבעוניים. המפרץ מציג מגוון רחב של צמחים בעלי פרחים בצבעים שונים, המושכים אליהם מגוון חרקים, ציפורים ולטאות. אחד משיאי האי הוא ריף האלמוגים שהתרומם כתוצאה מפעילות אקטיבית ב-1954. נמשיך מהמפרץ בהפלגה צפונה לאורך החוף אל טאגוס. בין מאי לדצמבר ננסה לאתר את הלוויתנים הנמצאים במים אלה. בטאגוס נוכל ללמוד על התפרצות חמשת הרי הגעש שיצרו את האי. השביל יוביל אותנו אל אגם מלוח ונקודות תצפית מעולות על שדות הלבה והתוואי הוולקני. נחזור באותה דרך אל שייט בדוגית לאורך החוף ונראה את ציפורי הים השונות. בינם קורמורן גלפגוס ופינגווין גלפגוס, שגודלו הוא רק 35 ס"מ והא הפינגווין היחידי בעולם שחי באקלים טרופי.לאחר השייט נוכל לשנרקל במים עמוקים. גרפיטי הנמצא במקום שעל פי האמונה הושאר בידי פיראט בן המאה ה-19, הוא תזכורת מעניינת לעבר.

 

יום 7 > האי פרננדינה, האי איזבלה

מגיע לאי פרננדינה (Fernandina), המשקיף על האי איזבלה, אל אספינוזה פוינט. כאן נראה איגואנות ימיות מזן ייחודי יחד עם אריות ים וסרטני סלעים אדומים. בתוך האי נראה את אתרי הקינון של קורמורן גלפגוס, פינגוויני גלפגוס ועקב גלפגוס. נחזור לאי איזבלה, הפעם לוינסטה רוקה פוינט. ונשנרקל במים עמוקים במיצר שבין שני האיים. נשוט בדוגית ונצפה בציפורים הרבות שעל החוף: סולה נזקה, סולה כחולת רגל, נודי, שקנאי חום, פינגווינים וקומורן גלפגוס.

 

יום 8 > האי סנטה קרוז, האי בלטרה

נגיע אל מכתשי הבור, כשמם כן הם. אלו לא נוצרו בפעילות וולקנית אלא בנפילת או שקיעת האדמה אל תוך בולענים. זוהי הזדמנות לנסות לאתר את ציפורי הורמילון לוכד הזבובים ואת צבי הענק. בהמשך נחזור אל האי בלטרה. העברה לשדה התעופה.

לכל הטיולים המאורגנים לאקוודור
לכל הטיולים המאורגנים לגלאפגוס
חיפוש טיול
יעד
סוג טיול
ללוח הטיולים המלא
ללוח ההרצאות המלא
טיולים לפי נושא
משהו קצר וטוב
טיולי עומק גיאוגרפיים
טיולי ג'יפים
טיולי רגל קל לאוהבי לכת
טרקים
טיולי שייט
טיולי משפחות
טיולי פסח
טיולי אופנועי שלג
טיולים מאורגנים לשומרי מסורת
טיולים לנוסע העצמאי
טיולים בארץ
טיולים מאורגנים לקבוצות סגורות בלבד
ביוטיוב איילה גיאוגרפית מחבקים עולם
בפייסבוק איילה גיאוגרפית מבית איילה נסיעות
ערוץ איילה גאוגרפית ביוטיוב איילה גיאוגרפית בפייסבוק איילה גיאוגרפית באינסטגרם
03-943-6030 איילה גיאוגרפית
הצהרת נגישות אבטחת מידע מידע כללי, תנאים ואחריות אודותינו
חברות קבוצת איילה        
UX ועיצוב גרפי קידום אתר ע"י    CYBERSERVE
כל הזכויות שמורות לאיילה גיאוגרפית © 2015